Onverbloemd

Bloembinderij Onverbloemd te Meerbeke (Ninove) is een moderne, jonge bloemenzaak. U kan er steeds terecht voor mooie boeketten, bloemstukken of planten.

Online bestellen

Bestel bloemen, boeketten en accessoires online. Kom uw producten afhalen in de winkel op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag of laat het door ons bezorgen op een gekozen locatie in Ninove en omliggende gemeenten

Bloembinderij Onverbloemd verzorgd ook bloemwerk voor begrafenissen en huwelijken. Wij leveren ook aan bedrijven

Online bestellen
Thuisbezorgd
Bloemen afhalen
Eenvoudig betalen

Bloemen bestellen Ninove

Wil je bloemen bezorgen in Ninove of op een andere locatie in de Denderstreek of het Pajottenland? Dan zit je bij Bloemen bestellen Ninove door Overbloemd aan het juiste adres. Wij zijn dé online bloemenwinkel van Ninove en omstreken en kunnen de meest verse bloemen leveren die jij je maar kunt wensen. ‘s morgens worden de bloemen dagvers in onze producten als , boeketten of bos bloemen verwerkt. Vervolgens bezorgen wij de bloemen in Groot Ninove en omliggende gemeenten op elk gewenst adres, zowel bij particulieren als bedrijven. Kijk hier waar wij leveren. We hebben niet alleen mooie verse bloemen om te bezorgen, maar ook passende cadeautjes voor elke gelegenheid die u mee kunt bestellen. Bloemen bezorgen Ninove door je lokale bloemist, dat is waar Onverbloemd voor staat.

Boeket laten bezorgen Ninove

Bloemetje Bezorgen Ninove, een prachtig boeket laten bezorgen in Ninove door Onverbloemd  is gegarandeerd een succes. Ook bij Onverbloemd kan je terecht voor het versturen van bloemen in binnen- en buitenland. Wij werken hiervoor samen met 2 verzendorganisaties. U kan er voor kiezen om uw bestelling rechtstreeks bij ons te plaatsen of via onze webshop. Combineer uw boeket met een van onze andere accessoires en maak zo uw eigen persoonlijke cadeau. Bloemen bestellen Ninove door Onverbloemd is kiezen voor  ervaring en  vakmanschap, een boeket laten bezorgen door Bloemen bestellen Ninove is zekerheid van kwaliteit.

Waar leveren wij?

Vanuit onze winkel in Ninove kunnen wij razendsnel bloemen bezorgen in Ninove en omstreken. Wij leveren in volgende gemeenten : Galmaarden , Tollembeek, Vollezele, Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer,  Ophasselt,  Grimminge, Idegem, Nieuwenhove, Schendelbeke, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke, Zandbergen, Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen, Liedekerke, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Pamel, Strijtem, Lennik,  Sint-Kwintens-Lennik en Sint-Martens-Lennik.

Staat jou gemeente niet in deze lijst gelieve ons dan te contacteren op  054/34 11 23

Bloemist Ninove

Zoekt u een bloemist in Ninove?  Onverbloemd bezorgd zelf in Ninove en omstreken. Wij bezorgen uw order via ons bezorgsysteem. U besteld bij ons en wij zorgen voor de gehele afhandeling! Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau of kies uit ons uitgebreide assortiment een cadeau en laat deze bezorgen in Ninove.

Een prachtig boeket laten bezorgen in Ninove door Onverbloemd is gegarandeerd een succes. Combineer uw boeket met een wenskaartje aan € 1 of een Flowerbox aan € 5, eenvoudig bij te bestellen in onze webshop. Bloembinderij Onverbloemd staat voor vakmanschap, een boeket laten bezorgen in Ninove door Onverbloemd is zekerheid van kwaliteit.

Wij bezorgen uw bloemen of boeketten via ons bezorgsysteem die u kan invullen op ons bestelformulier, de bloemen kunnen op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.  U besteld bij ons en wij zorgen voor de gehele afhandeling! U bent verzekerd de beste kwaliteit bij Bloemen bestellen Ninove.

Voeg een persoonlijk kaartje toe aan je bloemen. Je kan je tekst voor op het kaartje meegeven in de 2de stap van de bestelling.

Bestel of contacteer ons

Iemand verrassen met een mooie bos bloemen of een boeket is via Bloemen bestellen Ninove is zo geregeld.  Heeft u vragen over onze bloemen? Of speciale wensen voor een boeket? Voor meer info bel ons op 054 34 11 23, mail: info@onverbloemd.com of ga meteen naar onze webshop om uw ruiker of boeket bloemen uit te kiezen.

Tip

Online Bloemen bestellen Ninove is eenvoudig en het bespaart u tijd en geld bij het verzenden van bloemen naar uw geliefden. U kunt ze thuis, op het werk of op een feest laten bezorgen. Naast een breed assortiment van bloemen, planten en vindt u bij ons in de winkel ook een groot assortiment aan vazen, kaarsen, woondecoratie en cadeau artikelen. Onverbloemd is verdeler van oa. D&M, Serax, Domani, Fatboy, Itam Tam, Corres de Terra…..

Bloemen bezorgen in Ninove, dat laat je doen

Bloemen, wie geniet er niet van? Een mooie bos rozen, prachtige tulpen of een wild veldboeket: wij van Bloemetje Bezorgen Ninove worden er blij van. Het is onze missie om mensen in Ninove en omgeving blij te maken met de mooiste bloemen. Ons concept is even simpel als duidelijk: je bekijkt ons assortiment en kiest het boeket dat je wilt bestellen. Even klikken, afrekenen en klaar is de bestelling. Onze eigen bezorgers zorgen ervoor dat de bestelde bloemen vervolgens veilig en vertrouwd op locatie aankomen. En dat voor een betaalbare prijs.  

Bloemen bestellen in Ninove of in Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, of Outer, 1 adres Onverbloemd!

Contacteer ons

@ Your Service : Wo - Do - Vrij - Zat van 09.00 tot 18.00 u
Zo - Ma - Di - Gesloten - Feestdagen van 10.00 tot 12.00
Back to top

Welkom bij Bloembinderij Onverbloemd. U kan bij ons steeds terecht voor mooie boeketten, bloemstukken of planten.


Sara De Braeckenier