Onverbloemd

Bloembinderij Onverbloemd te Meerbeke (Ninove) is een moderne, jonge bloemenzaak. U kan er steeds terecht voor mooie boeketten, bloemstukken of planten.

Online bestellen

Bestel bloemen, boeketten en accessoires online. Kom uw producten afhalen in de winkel op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag of laat het door ons bezorgen op een gekozen locatie in Ninove en omliggende gemeenten ook in de regio van Denderleeuw.

Bloembinderij Onverbloemd verzorgd ook bloemwerk voor begrafenissen en huwelijken. Wij leveren ook aan bedrijven

Online bestellen
Thuisbezorgd
Bloemen afhalen
Eenvoudig betalen

Bloemenabonnement

Bloembinderij Onverbloemd heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in bloemenabonnementen in Ninove en omstreken. Daarbij wordt ieder bloemenabonnement in Ninove en omstreken afgesteld op de wensen van de klant. Modern of klassiek, natuurlijk of gestyleerd, groot of klein, een enkel boeket of grote aantallen, de mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn eindeloos

Neem een bloemenabonnement

Neem een bloemenabonnement bij Onverbloemd in Ninove en geniet maandelijks, tweewekelijks of zelfs wekelijks van een prachtig en modern plukboeket met lef. De boeketten die je ontvangt zijn volledig afgestemd op jouw smaak en wensen en bevatten geen goedkope volumevulling. Onze boeketten bestaan namelijk enkel uit bloemen. Door te werken via een bloemenabonnement  kunt u wekelijks bloemen ontvangen en  ziet jouw woning of kantoor in Ninove er altijd fleurig en gezellig uit. Niet alleen jijzelf wordt hier blij van, maar ook je gasten zullen het leuk vinden.

U kan er voor kiezen om uw bloemenabonnement  rechtstreeks bij ons te plaatsen of via onze webshop. Combineer uw bloemenabonnement met een van onze andere accessoires en maak zo uw eigen persoonlijke cadeau. Een Bloemenabonnement bestellen via Onverbloemd is kiezen voor  ervaring en  vakmanschap.

Waar leveren wij?

Kiest u voor een bloemenabonnement  dan bezorgen wij u bloemen in Galmaarden , Tollembeek, Vollezele, Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer,  Ophasselt,  Grimminge, Idegem, Nieuwenhove, Schendelbeke, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke, Zandbergen, Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen, Liedekerke, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Pamel, Strijtem, Lennik,  Sint-Kwintens-Lennik en Sint-Martens-Lennik.

Staat jou gemeente niet in deze lijst gelieve ons dan te contacteren op  054/34 11 23

Wekelijks bloemen ontvangen in Ninove

Wil je wekelijks bloemen ontvangen van Bloembinderij Onverbloemd, maar woon je net buiten Ninove? Dat is geen enkel probleem. Wij bezorgen onze boeketten ook graag in de omliggende gemeenten. Op al onze boeketten garanderen we dat deze vijf dagen vers blijven. Meestal blijven ze zelfs een week staan.

Wanneer je een bloemenabonnement afsluit bij onze bloemenzaak in Ninove kies je allereerst de frequentie waarop je de bloemen wilt ontvangen: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Vervolgens kies je hoe je het boeket wilt ontvangen

Bestel of contacteer ons 

Iemand verrassen met een bloemenabonnement  of een bloemenabonnement  aanvragen voor jezelf? Voor meer info bel ons op 054 34 11 23, mail: info@onverbloemd.com

Elke week bloemen

Wil jij elke week een verse bos bloemen in huis hebben staan of in je kantoor? Bloemen zorgen voor een vrolijke sfeer in huis en en op de werkplek. Met een bloemenabonnement van Onverbloemd heb je elke week bloemen in een vaas staan. 

Betaalbaar een bloemenabonnement bezorgen in Ninove? Koop en bestel een mooi bloemenabonnement bij ons en wij maken mooie en tonende boeketten voor uw bloemenabonnement Ninove.  Onze bloemenabonnementen kunnen opgemaakt worden naar uw wensen en behoeften. Wij steeds een uitgebreide keuze aan bloemen.

Contacteer ons

@ Your Service : Wo - Do - Vrij - Zat van 09.00 tot 18.00 u
Zo - Ma - Di - Gesloten - Feestdagen van 10.00 tot 12.00
Back to top

Welkom bij Bloembinderij Onverbloemd. U kan bij ons steeds terecht voor mooie boeketten, bloemstukken of planten.


Sara De Braeckenier