ONVERBLOEMD
pageZo creëer je een esthetisch aangename tuin 

Zo creëer je een esthetisch aangename tuin 

f

Wanneer je een eigen tuin hebt kun je er veel mee doen. Helemaal nu we van het zomerseizoen kunnen genieten is het juist goed om zoveel mogelijk in de tuin bezig te zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat je tuin er tip top uit ziet. Voor sommige mensen kan het echter lastig zijn om een estisch aangename tuin te kunnen creëren. Gelukkkig hoeft het geen moeilijk taak te zijn. Wil jij weten hoe je de tuin van je dromen kunt creëren? Of vind je het misschien fijn om wat extra tips te hebben? In dit artikel zullen wij je vertellen hoe je een droomtuin in elkaar kunt zetten.  

Groen en hout in de tuin

Het creëren van de tuin van je dromen is begint bij het kiezen van mooie tegels. Dit is namelijk de basis waarmee je gaat werken om je tuin verder vorm te geven. Houdt er wel rekening mee dat je ruimte vrij houdt voor groen in de tuin. Groen speelt namelijk een belangrijke rol in het creëren van een esthetisch aangenaam effect. Zorg ervoor dat je groen kiest waar je blij van wordt. heb je geen idee wat je kunt kiezen? Dat kun je niet misslaan als je een of twee fruitbomen in je tuin plant. Je kunt dan kiezen voor een appel en of perenboom. Niet alleen het fruit groeit aan de bomen, maar ook hele mooie bloemen in de lente. Hiernaast kun je ook planten en bloemen op een gelaagde wijze planten in de tuin. Je zult zien dat je hiermee een mooi effect creëert. De planten en bloemen zullen zelfs bijen en mooie vlinders aantrekken. Betreft meubels kun je een sprookjesachtig effect creëren met een houten bank buiten. Hierbij is het uiteraard belangrijk dat je een bank kiest dat mooi uitgesneden is. 

Maak jouw tuin schitterend

heb je meer zitruimte nodig? Dan kun je kiezen voor stapelbare tuinstoelen. Deze stoelen zijn handig voor wanneer je een niet te grote tuin hebt. Het is dan mooi als je dan voor stoel kiest die ook van hout gemaakt zijn. Zo kun je meteen een geheel met de rest van de meubelen creëren en een bijdrage leveren aan het creëren van een esthetisch aangename tuin. Vergeet belichting niet. Kleine ‘fairy lights’ en of lantaarns zullen er ‘s avonds prachtig uitzien.  

Kortom, kun je met veel groen en hout in de tuin een zeer esthetisch aangenaam zicht in de tuin creëren. Hierbij is het wel belangrijk dat je voor mooi uitgesneden meubelen kiest en dat het groen gelaagd geplant wordt. Vergeet geen ‘fairy lights’ en of lantaarns voor een mooi zicht in de avonden.

Back to top

Welkom bij Bloembinderij Onverbloemd. U kan bij ons steeds terecht voor mooie boeketten, bloemstukken of planten.


Sara De Braeckenier